Energimätning Fastighetsbolag

Smart individuell energimätning!

Bra för miljön och ekonomin

Megacon har smarta system för individuell mätning och debitering (IMD) av t ex el, varmvatten, kallvatten, fjärrvärme eller gas. Om vi utnyttjar energin lite mer intelligent gynnar vi både miljön och ekonomin.

Med Megacons energiportal MC-Web blir det möjligt att se exakt var och när man kan minska sin förbrukning. Energiläckage och ”energibovar” upptäcks och kan åtgärdas. Undersökningar visar att el- och varmvattenförbrukningen kan minskas med upp till 30% i ett fastighetsbestånd. Megacon utvecklar produkter och system för energimätning och uppföljning av energidata.

Låter det intressant?
Kontakta oss för ett kostnadsfritt förslag på hur vi kan få din fastighet energismart!

Vill du veta mer?
Kontakta oss

Georg Stockhaus
Marknad/Försäljning Energimätning
08-402 42 54
070-227 01 13
georg.stockhaus@megacon.se

Peyman Shamdani
Utveckling/IT
08-402 42 59
070-230 36 19
peyman.shamdani@megacon.se

Megacons energiportal för insamlingsdata

Vi fortsätter kontinuerligt att utveckla vår mjukvara MC-Web, med många smarta funktionaliteter. Logga in i energiportalen oavsett var du befinner dig för att följa förbrukningen timme för timme. Vi har gjort det enkelt att exempelvis jämföra olika perioder och olika anläggningar. På det här sättet visas var och när energin förbrukas vilket ger ett bra underlag till energibesparingar.

Låt oss ta hand om mätvärdena i vår server för kvalitetssäkrade värden. Att specialanpassa mjukvaror till kundens behov är inget problem för oss, vi har kunskapen och kapaciteten inom Megacon.